Botilbud jfr. Servicelovens § 107 (Tilbuddet er godkendt af Socialtilsyn Øst)

Målet med det midlertidige botilbud er at i en periode på 1-3 år at tillære de unge tilstrækkelige kompetencer og skabe en struktur sådan at de kan bo i egen bolig.

Alle unge i tilbudet har deres egen 1 værelses lejlighed på 37 – 42m2 med køkken og toilet/bad hvilket gør at de her får en virkelig fornemmelse af hvilke forpligtelser der er ved at bo i egen bolig samt at det giver os en meget klar indikator om hvilke områder som skal have mere eller mindre fokus.(Plantegning vedhæftet)

Der bliver arbejdet både individuelt i de unges egne lejligheder men der er også meget fokus på den sociale træning som foregår i de fællesrum som er tilknyttet botilbudet.

Af fællesrum kan jeg nævne at der er en fællesstue, bordtennis/aktivitetsrum og et fælles køkken med plads til fællesspisning.

Ud over botilbudet bliver de unge automatisk en del af netværket i Ungekonsulent hvor de kan deltage i fællesudflugter til eks Tivoli mv. alle bliver også indmeldt i et motionscenter hvor de sammen med andre fra netværket gratis kan træne samt de bliver tilbudt at deltage i aktiviteter som foregår i forskellige idrætshaller.

Det ansatte personale i botilbudet består af pædagogisk uddannet personale og medhjælpere som alle har meget erfaring og specielle kompetencer inden for netop dette område.
Der er personale tilknyttet botilbudet 24 timer i døgnet.